Haluatko olla mukana Jaksa Paremmin ohjelman uusissa, kolmannen tuotantokauden jaksoissa?

Etsimme ohjelman uniosioon henkilöitä, jotka tunnistavat itsessään uniongelmaisen piirteitä. Heräät aamuisin selkä jäykkänä, nenä tukossa, tyyny kuolassa tai kumppanisi valittaa kuorsaamisestasi. Raajasi puutuvat öisin, kärsit kroonisesta päänsärystä, olet raskaana, diabeetikko tai jotain muuta. Uniasiantuntijamme on auttanut edellisen tuotantokauden jaksoissa muun muassa Cristal Snowta, Satu Silvoa, Laura Voutilaista, Meiju Suvasta sekä ammattinyrkkeilijä Jussi Koivulaa, ja nyt hän haluaa auttaa Sinua.

Kuvaukset toteutetaan pääkaupunkiseudulla sekä Tampereella kevään 2014 aikana. Kuvauspaikkana toimii uniongelmaisen oma koti. Uniongelman lisäksi sinulla pitää olla valmius kertoa ongelmastasi uniasiantuntijan lisäksi myös julkisesti televisiossa.

Kerro itsestäsi, nukkumistottumuksistasi sekä uniongelmastasi meille, jaksaparemmin(a)bastellamedia.fi. Ohjelmaan mukaan päässeihin otetaan yhteyttä tammikuun 2014 aikana.

edit: Kiitos kaikille kiinnostuneille! Ilmoittautuminen on nyt päättynyt. Uudet jaksot alkavat 2.3.2014 Nelosella! Jaksakaa paremmin.

04/12/2013