Zucchini-pasta & Guacamole

Raaka-aineet

4 isoa kesäkurpitsaa (kuorittuna)

2 punasipulia

3-4 avocadoa

1 sitruunan mehu (puristettuna)

4 tomaattia

1 iso kourallinen cashew-pähkinöitä (murskattuna)

1/2 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä tmv. laadukasta kasviöljyä

1 tl raffinoimatonta merisuolaa

Mustapippuria, basilikaa, oreganoa tmv. mausteita

 

1) Silppua kesäkurpitsat spaghettimaisiksi serpenttineiksi.

2) Sekoita muut raaka-aineet isossa kulhossa lusikalla muussaten.

3) Sekoita guacamole zuccinispaghetin joukkoon ja tarjoile sellaisenaan. Voit halutessasi täyttää kastikkeella myös esimerkiksi nori-merilevästä valmistettuja arkkeja ja pyörittää niistä hauskoja sushi-rullia.

 

Resepti: Jaakko Halmetoja

05/05/2013