Mangoraakakakku

POHJA:

2,5 dl (kuorimattomia) manteleita

1dl cashew-pähkinöitä

2rkl hunajaa

1dl rusinoita

ripaus mineraalisuolaa (esim. Kalaharin suolaa)

2rkl sulatettua kookosöljyä

 

TÄYTE:

2dl kuivia cashew-pähkinöitä

2dl liotettuja cashew-pähkinöitä

1kypsä mango tai 300g pakastettuja mangokuutioita

5rkl juoksevaa hunajaa tai agavesiirappia

ripaus mineraalisuolaa (esim. ruususuola, Kalaharin suolaa)

1tl jauhettua luonnon vaniljaa

1/2-1 sitruunan mehu

2rkl raastettua sitruunan kuorta

8rkl kylmäpuristettua kookosöljyä

1rkl lucuma-jauhetta

 

KUORRUTUS:

1/2 tuore mangoa tai 150g pakastettuja mangokuutioita

1tl sitruunanmehua

1rkl psylliumin siemeniä

 

1) Laita kaikki pohjan raaka-aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi rouheeksi.

2) Levitä pohja leivinpaperilla vuorattuun irtopohja-vuokaan ja painele tiiviiksi. Laita pohja 15-20 pakastimeen tiivistymään.

3) Sekoita kaikki täytteen aineet silkkisen tasaiseksi massaksi tehosekoittimella ja laita tiivistyneen pohjan päälle. Laita kakku jähmettymään n. 2h pakastimeen.

4) Sekoita kuorrutuksen aineet tasaiseksi tehosekoittimella ja levitä jähmettyneen kakun päälle. Laita kakku jähmettymään pakastimeen.  Ota hyvissä ajoin sulamaan ennen tarjoilua. Koristele kakku sitruunamelissalla ja granaattiomenan siemenillä. Nauti!

Resepti: Pikku Paratiisi

16/03/2015

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

captcha

Please enter the CAPTCHA text