Oku Luukkainen ja yölliset lieveilmiöt

Kolmannen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa tutustuttiin radiojuontaja Oku Luukkaiseen ja päästiin näkemään, minkälaiset puitteet Luukkaisen kotoa löytyy.

– No kyllä mua väsyttää päivisin aika usein, mä juon kahvia useamman kupin päivässä. Se väsymys kasvaa päivän aikana. Mulla se showtime on illalla, ja silloin se väsymys on yleensä piikissään.

– Mun nukkumisasento voi olla ihan mitä sattuu. Ja sit kun mä liikun myös aika paljon unissani ja vaihdan asentoa, ni se varmasti vaikuttaa. Mun tyynyissä on varmaan aika paljon petrattavaa, Luukkainen jatkaa.

Luukkainen oli oikeassa tyynyistään, sillä Tuominen huomautti, että ne ovat ehdottomasti vaihdettava.

– Nythän olis hyvä, että sä pesisit nää tyynyliinat kerran viikkoon. Tämmöinen homeinen tyyny, kuten tässä, niin tämän paikka olisi tuolla roskiksessa, Tuominen ripittää pilke silmäkulmassa.

Luukkainen nukahtaa helposti, mutta sen jälkeen hän voi herätä monta kertaa yössä. Heräämiseen liittyy Luukkaisen mukaan erinäisiä lieveilmiöitä.

– Mä syön öisin aika usein. Banaani on pöydän reunalla valmiina, Luukkainen kertoo.

Luukkaisen sänkyyn laitettiin mittalaite, joka tunnistaa pulssin, sydän- ja hengitysfilmin. Niitä hyväksi käyttämällä kone laskee kuinka syvää unta Luukkainen nukkuu ja millaista se uni on. Seuraavassa jaksossa selviää minkälaisia öitä Luukkainen todellisuudessa viettää ja mistä yöheräilyt saattavat johtua.

Katso kauden ensimmäisestä jaksosta mitä vinkkejä Tuominen antoi Luukkaiselle muun muassa yösyömiseen. Ruutu.fi:ssä 16.3.2014 saakka.

Uusinnat televisiossa: Liv 7.3.2014 ja Jim 8.3.2014

03/03/2014