Parsapasta

Neljälle
360 g pastaa (esim fusilli)
nippu parsaa
0,5 dl oliiviöljyä
1 sitruuna, käytä kuori ja 2 rkl sitruunamehua
1 tanko (150 g) pehmeää vuohenjuustoa (esim Chavroux)
parmesaania
suolaa
mustapippuria

  1. Sekoita kulhossa murusteltu vuohenjuustotanko, poista halutessasi tangon päät, oliiviöljy, sitruunankuori, suola ja mustapippuri.
  2. Keitä pastaa suolatussa vedessä 6-7 minuuttia, lisää joukkoon parsat ja keitä vielä 2 minuuttia. Ota talteen kupillinen keitinvettä.
  3. Sekoita valutettu pasta ja parsa kastikkeen joukkoon, sekoita mukaan tilkka keitinvettä notkistamaan kastike ja rouhi päälle mustapippuria ja tarvittaessa suolaa. Itse tykkään raastaa mukaan vielä hiukan parmesaania, koska parmesaanirakkaus. Lisää myös sitruunanmehu, sekoita. Tarjoile heti.
19/05/2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

captcha

Please enter the CAPTCHA text